Solcelleanlæg fra solaredge

Der findes mange producenter af invertere til solceller og paneler. Hvad der er bedst kan være svært at svare på, men jeg har undersøgt markedet, og fundet frem til et anlæg med solaredge inverter som jeg har valgt at investere i.

Solcelleanlægget adskiller sig fra konkurrenterne ved at kunne tåle skygge på et panel, uden det sænker produktionen på de andre. Derudover kan du hurtigt identificere hvis et panel er gået i stykker, da hvert enkelt panel overvåges, dvs at du via internettet løbende kan følge med i hvor meget der er produceret.

Hvis vi kigger på solaredge priser er de konkurrencedygtige sammenlignet med de fleste anlæg. Du kan selvfølgelig finde billigere anlæg, men der får du heller ikke så meget for pengene. Jeg vil hellere betale lidt mere for kvalitet og så vide det holder 100 %.

4 kommentarer

  1. Jeg har også selv investeret i et 6 KWP anlæg, også Solaredge og det virker sgu!
    Det kan tåle stygge uden at alle andre paneler påvirkes. Hvad hvis et panel bliver dårliget? -så kan Solar Edge finde det – det kan de andre ikke for her er ikke individuel panel sporing. Ja jeg har brugt tid på at sætte mig ind i det, og typisk koster Solaredge lidt ekstra, men det er alle pengene værd.

  2. Hej Bjarne
    Hvor har du købt dit solaredge anlæg ?
    Overvejer at investere i et sådan pga. Skygger i venter halvåret.
    Mvh Rasmus

Skriv kommentar